Termometr do pieczenia, wędzenia, gotowania mięs 0-100 C (100200)

Kategorie:KUP SZYNKOWAR » DODATKI DO SZYNKOWARÓW|KUP SZYNKOWAR » DODATKI DO SZYNKOWARÓW » Inne dodatki||KUP SZYNKOWAR » TERMOMETRY

Cena:13.00

Solidnie wykonany termometr ze stali nierdzewnej do kontroli temperatury pieczenia różnego rodzaju mięs. Specjalna podziałka precyzyjnie wskazuje idealną temperaturę pieczenia drobiu, wieprzowiny, cielęciny jagnięciny oraz wołowiny. Czujka termiczna znajduje się w obszarze między 1.3 cm a 5 cm od początku szpikulca. W celu uniknięcia zabrudzeń lub uszkodzenia szpikulec termometru należy przechowywać w plastikowej osłonce, która znajduje się w komplecie. 

Dane techniczne: 
- zakres temperatur: od 0°C do 100°C 
- dokładność pomiaru: +/-2°C 
UWAGA: 
Termometr nie może pozostawać w piekarniku w trakcie pieczenia, służy tylko do jednorazowej kontroli temperatury podczas pieczenia. 

Szerokość produktu: 4.5cm
Głębokość produktu: 4.5cm
Wysokość produktu: 14.8cm


Copyright © 2012 nazwa sklepu internetowego | Sklep internetowy Quick.Cart | Projekt i realizacja: ProSzablon.pl